Messe 2018

+

NORGES SALGS- OG PUBLIKUMSMESSE I GRIEGHALLEN 21.-23. SEPTEMBER

Fredag: 14.00 - 20.00. Lørdag: 11.00 - 18.00. Søndag: 11.00 - 17.00

Dagspass: 125,- Helgepass: 250,- Barn u 16 år: Gratis. Billett kjøpes i døra.

miljo og kull og sand.jpg

INTERIØR & DESIGNMESSEN

Norges salgs- og publikumsmesse 21.-23. september, Grieghallen/Bergen.

Hjertelig velkommen til Interiør & designmessen!

I tillegg til å være en solid markedsplass for bransjen skal messen være en fyldig inspirasjonsarena for publikum. Sammen med dyktige utstillere og sterke bransjepersoner skal vi speile tendenser og nyheter  til tusenvis av engasjerte mennesker. Messen er salgs- og publikumsrettet hele helgen.

Vi gleder oss også over å posisjonere Bergen som en viktig møteplass- og arena for formidling av design og nyttig fagkunnskap. Ikke minst er vi stolt over å integrerer kunst på arenaen for å bidra til spennende møter mellom verk og folk.

I år kan du virkelig skru opp forventningene. Messehallen er nemlig flyttet til 1. og 2. etg i Grieghallens spiss. Messen er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest. Vi må også få lov til å røpe at vi lager Vestlandets største designbasar i samarbeid med 4P For People. Det er altså ingen grunn til å sitte hjemme!

Oppdater deg gjerne på utstillerlisten, kunstutstillingene, kafeène og programmet. Alt ligger til rette for gode opplevelser, både faglig og sosialt. Under kan du lese inngående om årets designregi og visuelle palett. Vi er stolt over å underbygge Grieghallens vakre arkitektoniske linjer! 

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen Trude + team.

 designregi 2018

fargepalett:

Årets fargepalett er satt sammen av en rekke farger som fremhever Grieghallens opprinnelige interiørarkitektur. Rå betong, sorte steingulv, hvite linjer samt store vindusflater gjør Grieghallen til et spennende rom å utforske. Vi ønsker å balansere messens fargepalett med de opprinnelige kvalitetene i bygget.

 

fargepalett.jpg

 

Vi har valgt å bruke en lys dempet, gyllen farge som en gjennomgående farge. Jotun beskriver fargen som en kamelhårfarget tone, den er ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men en lun gyllen mellomting. Denne fargen har vi satt sammen med mange nyanser sort, hvitt og grått.

Raw canwas 10961 er navnet på den nydelige fargen fra Jotun. På bildene under kan dere se hvordan vi har brukt fargen i visuelle tolkninger. Vi har i år brukt forskjellige teksturer for å få frem fargene.

 

 

styling 8 sand og hånd 2.jpg
styling diverse props lauire.jpg
BB2R8858-1-ny.jpg
BB2R8944-1.jpg

 

årets gjestestylister

Sundling Kicken

 

Sundling Kicken er årets gjestestylister hvilke betyr at de skal pryde en sentral sone ved messens inngangsparti.

 Foto: Kristofer Johnsson. Styling: Elin Kickén og Evalotta Sundling.

Foto: Kristofer Johnsson. Styling: Elin Kickén og Evalotta Sundling.

 Foto: Emily Laye. . Styling: Elin Kickén og Evalotta Sundling.

Foto: Emily Laye. . Styling: Elin Kickén og Evalotta Sundling.

 Elin Kickén og Evalotta Sundling. Foto: Osman Tahir.

Elin Kickén og Evalotta Sundling. Foto: Osman Tahir.

mindlessness

Vi har i år valgt å forholde oss nøytralt til tema.

Grunnen til dette er at vi ønsker å formidle interiør og design på en mer naturlig og folkelig måte i stedet for å tvinge messen inn i et valgt tema.

Tendensene i samfunnet skifter raskt og det meste er tilgjengelig. Det er på tide å tenke nytt. Tidsånden vi lever i gir rom for interaktive tolkninger i utstillingene. Vi ønsker å legge til rette for genuine møter mellom utstillere og publikum.

Vil du skape en form, dvele ved puffen mens du teller lyspærer, berøre varm struktur eller bare samspille med noen, så er høstens messe et perfekt sted å besøke.  

Vi sees!

 
T_messeogmagasin_2018-3.png
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser
— Trude Vaaga, leder