Messe

+

NORGES SALGS- OG PUBLIKUMSMESSE I GRIEGHALLEN 25.-27. OKT. 2019

collage 4 klima.jpg

Interiør & designmessen 25.-27.okt. 2019 i Grieghallen/Bergen.

Vi gleder oss over å posisjonere Bergen som en viktig møteplass- og arena for formidling av design og nyttig fagkunnskap. Sammen med dyktige utstillere og sterke bransjepersoner vil vi vise tendenser og nyheter  til tusenvis av engasjerte mennesker. Messen er salgs- og publikumsrettet hele helgen.

Messehallen ligger i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss. Arenaen er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.

ÅRETS TEMA

dsr-1.jpg

KLIMA med vekt på miljøutfordringer er årets tema for kommende messe 25.-27. oktober i Grieghallen.

I år drømmer vi om å skape en TRANSPARENT REISE med et lyst og åpent univers for å speile samfunnets sårbarhet. I samspill med Grieghallens interiørarkitektur vil PLAST være et av flere elementer som skal brukes i det visuelle landskapet.

Fargen PEACHY fra Jotun vil være gjennomgående sammen med hvit, grå og beige. Publikum kan bl a glede seg til en TRANSPARENT CATWALK.

dsr-24.jpg
dsr-13.jpg

Tendensene i samfunnet skifter raskt og det meste er tilgjengelig. Tidsånden vi lever i gir rom for interaktive tolkninger i utstillingene. Vi ønsker å legge til rette for genuine møter mellom utstillere og publikum, og påvirke gjennom overraskende visuelle tolkninger. Grieghallens vakre rom med dagslys flommende inn gir bransjen en unik flate å vise produkter på.

Vil du som publikummer skape en form, dvele ved puffen mens du teller lyspærer, berøre varm struktur eller bare samspille med noen, så er messen ypperlig for deg. Ser du forresten at SKULPTUREN på bildet over er en vrengt chipspose?

Vi sees 25.-27. oktober i Bergens storstue!

Foto: Dag Randen

Styling: Siw Haveland

 
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser
— Trude Vaaga, leder