Messe

+

NORGES SALGS- OG PUBLIKUMSMESSE I GRIEGHALLEN 25.-27. OKT. 2019

collage hender og kross.jpg

Interiør & designmessen 25.-27.okt. 2019 i Grieghallen/Bergen.

Sammen med dyktige utstillere og sterke bransjepersoner skal vi hver høst speile tendenser og nyheter  til tusenvis av engasjerte mennesker. Messen er salgs- og publikumsrettet hele helgen.

Mens du venter på messen kan du bruke Tendens som en plattform til å hente inspirasjon og nyttig fagkunnskap gjennom hele året. Følg oss gjerne på bloggen og les våre flotte magasin som utgis i Bergens Tidende 4 ganger i året.

Vi gleder oss over å posisjonere Bergen som en viktig møteplass- og arena for formidling av design. Ikke minst er vi stolte over å integrerer kunst på arenaen for å bidra til spennende møter mellom verk og folk.

Messehallen ligger i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss. Arenaen er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.

Vi gleder oss til å se deg på messen vår i 2019!

Vi favner om Grieghallens formspråk

fargepalett.jpg
styling 8 sand og hånd 2.jpg
styling diverse props lauire.jpg
BB2R8858-1-ny.jpg
BB2R8944-1.jpg

Tendensene i samfunnet skifter raskt og det meste er tilgjengelig. Det er på tide å tenke nytt. Tidsånden vi lever i gir rom for interaktive tolkninger i utstillingene. Vi ønsker å legge til rette for genuine møter mellom utstillere og publikum. Grieghallens visuelle linjer med dagslys flommende inn gir bransjen en unik flate å vise produkter på.

Vil du som publikummer skape en form, dvele ved puffen mens du teller lyspærer, berøre varm struktur eller bare samspille med noen, så er messen ypperlig for deg.

 
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser
— Trude Vaaga, leder