Messe

+

Forhåndskjøp billetter:

https://interiorogdesignmessen.ticketco.events/no/nb/e/interioer__designmessen_2527_oktober

NORGES SALGS- OG PUBLIKUMSMESSE I GRIEGHALLEN 25.-27. OKT. 2019

Hjertelig velkommen til Interiør & designmessen i Grieghallen.

Vi gleder oss over å posisjonere Bergen som en viktig møteplass- og arena for formidling av design og nyttig fagkunnskap. Sammen med dyktige utstillere og sterke bransjepersoner vil vi vise tendenser og nyheter  til tusenvis av engasjerte mennesker. Messen er salgs- og publikumsrettet hele helgen.

Åpningstider: Fredag 13-20, lørdag og søndag 11-18.

Priser: Dagspass: 135,-/Helgepass: 270,- Barn u 16: Fri inngang

Det er all grunn til å skru opp forventningene til en gedigen publikumshelg i Bergens storstue, Grieghallen.  Arenaen ligger i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss og er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.  Interiør & designmessen byr på det beste innen design, sterke personer og viktig fagkunnskap.  Leder, Trude Vaaga, arrangerte messe for første gang i 2011, og har sammen med bransje og messeteam på kort tid etablert Bergen som en av de viktigste publikumsarenaer for presentasjon av ny design og interiør.

Det er all grunn til å skru opp forventningene til en gedigen publikumshelg i Bergens storstue, Grieghallen.

Arenaen ligger i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss og er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.

Interiør & designmessen byr på det beste innen design, sterke personer og viktig fagkunnskap.

Leder, Trude Vaaga, arrangerte messe for første gang i 2011, og har sammen med bransje og messeteam på kort tid etablert Bergen som en av de viktigste publikumsarenaer for presentasjon av ny design og interiør.

ÅRETS TEMA

KLIMA med vekt på miljøutfordringer er årets tema for kommende messe 25.-27. oktober i Grieghallen.

Publikum kan bl a glede seg til å oppleve en TRANSPARENT CATWALK på et av messens inspirasjonssoner. Her vil et knippe nordiske stylister sette sine avtrykk.

dsr-24.jpg

I år drømmer vi om å skape en TRANSPARENT REISE med et lyst og åpent univers for å speile samfunnets sårbarhet. I samspill med Grieghallens interiørarkitektur vil PLAST + GLASSKLARE FLATER være noen av flere elementer som skal brukes i det visuelle landskapet.

Fargen PEACHY fra Jotun vil være gjennomgående sammen med hvit, grå og beige.

dsr-13.jpg

Vi ønsker å legge til rette for genuine møter mellom utstillere og publikum, og påvirke gjennom overraskende visuelle tolkninger. Grieghallens vakre rom med dagslys flommende inn gir bransjen en unik flate å vise produkter på.

Vil du som publikummer skape en form, dvele ved puffen mens du teller lyspærer, berøre varm struktur eller bare samspille med noen, så er messen ypperlig for deg. Ser du forresten at SKULPTUREN på bildet over er en vrengt chipspose?

Vi sees 25.-27. oktober i Bergens storstue!

Foto: Dag Randen

Styling: Siw Haveland

 
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser
— Trude Vaaga, leder