Kompetanse

+ OM

Tendens Messe og magasin

Leder i Tendens, Trude Vaaga, har Cand. Polit fra Universitetet i Bergen med vekt på organisasjon og ledelse. Hun har bl a jobbet med prosjekter knyttet til omstilling og organisasjonsutvikling, og de siste 15 årene har hun via ulike plattformer aktivt jobbet for å fremme den lokale interiør- og designbransjen.  Formidling av kunst er også en viktig del av dette arbeidet.

Tendens Management

Tendens utvider sitt virkeområde og gleder seg over ny satsing. Nylig inngikk Trude Vaaga et samarbeid med den bergensbaserte artisten Josefin Winther, som i år er aktuell med ny musikk.

Trude Vaaga ser frem til å samarbeide med bergenseren Josefin Winther som siden sin debut i 2006 har høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke".  Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith.

Trude Vaaga ser frem til å samarbeide med bergenseren Josefin Winther som siden sin debut i 2006 har høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke".

Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith.