Kompetanse

+ OM

Leder i Tendens, Trude Vaaga, har Cand. Polit fra Universitetet i Bergen med vekt på sosiologi, organisasjon og ledelse. Hun har bl a jobbet med prosjekter knyttet til omstilling og organisasjonsutvikling, og de siste 15 årene har hun via ulike plattformer - som messer, magasin, konferanser m.m- aktivt jobbet for å fremme den lokale interiør- og designbransjen.  Formidling av kunst er også en viktig del av dette arbeidet. Trude tar også eksterne oppdrag og kan inngå som prosjektleder i tidsbestemte perioder.

OM  Leder, Trude Vaaga, er opprinnelig fra Sunnhordland, men utdannet seg ved UIB og har bodd de siste 20 årene i Bergen.  Trude har kombinert utdannelsen innen organisasjon og ledelse med sin sterke interesse for interiørdesign. Visjonen om å posisjonere Bergen som en viktig arena for formidling av design har stått sterkt siden hun jobbet frem messen som ansatt i det tidligere eventselskapet Possibility.  Til høsten braker det løs med et skreddersydd kompetanseteam med på laget.  “Målet med messen er alltid å tilby mer enn «bare» god design. Vi ønsker å legge til rette for gode opplevelser gjennom sofadebatter, foredrag, visuelle tolkninger og sosiale soner. Om vi kan bidra til å «dytte» litt, inspirere og skape rom for ny tankekraft hos publikum er det av stor verdi for hele messestaben. Med skreddersydde loungeområder skal publikum idéelt sett føle seg som hjemme. Denne helgen skal vi bo i Grieghallen”.  -Trude-

OM

Leder, Trude Vaaga, er opprinnelig fra Sunnhordland, men utdannet seg ved UIB og har bodd de siste 20 årene i Bergen.

Trude har kombinert utdannelsen innen organisasjon og ledelse med sin sterke interesse for interiørdesign. Visjonen om å posisjonere Bergen som en viktig arena for formidling av design har stått sterkt siden hun jobbet frem messen som ansatt i det tidligere eventselskapet Possibility.

Til høsten braker det løs med et skreddersydd kompetanseteam med på laget.

“Målet med messen er alltid å tilby mer enn «bare» god design. Vi ønsker å legge til rette for gode opplevelser gjennom sofadebatter, foredrag, visuelle tolkninger og sosiale soner. Om vi kan bidra til å «dytte» litt, inspirere og skape rom for ny tankekraft hos publikum er det av stor verdi for hele messestaben. Med skreddersydde loungeområder skal publikum idéelt sett føle seg som hjemme. Denne helgen skal vi bo i Grieghallen”.

-Trude-