Tendens paraplyen

+

Tendens logoen bygger videre på en allerede etablert profil. Tendens magasinet har hatt krysset som et støtteelement i flere år. Krysset er nå løftet frem som et hovedelement for Tendens ulike virkeområder hvor både magasin, messe konferanser, prosjektledelse og nettverksamlinger inngår i paraplyen.

 

Et kryss er et universelt, klassisk symbol som både ligger grafisk godt for øyet, og som her symboliserer det samlende Tendens står for. Det er også et symbol for et ønske om å stadig utvikling, nyskaping og innovative, inkluderende veivalg. Siste prosjekt Tendens har medvirket i har vært prosjektledelse av bergensbaserte Josefin Winthers nye brand.

 

Alt under Tendens paraplyen faller altså nå under en felles logo formet som et stempel med det inkluderende krysset i midten. Logoen er på den måten svært fleksibel, favner hele tendens universet og kan brukes år etter år, prosjekt etter prosjekt. Logoen og tankesettet er utviklet av Tendens egen AD, Hilde Mork, og i tett dialog med leder, Trude Vaaga.

Har du spennende tanker om prosjekter som du mener Tendens kan hjelpe deg med, ta gjerne kontakt: trude@conseptnord.no

til 1  hilde intervju.jpg
Debatter, konferanser og foredrag er en del av Tendens paraplyen. Sitter du med spennende ideèr vil vi gjerne høre fra deg
— Trude Vaaga, leder
Laurie filmer.jpg