Tendens blogg

MESSEFORBEREDELSER

VELKOMMEN TIL MESSEFORBEREDELSER!

I messens kompetansegjeng girer vi opp for å gi deg og venner den desidert viktigste inspirasjonshelgen når det kommer til interiør, design, kunst, mat og tendenser. Messen arrangeres 25.-27. oktober i Grieghallen, og er salgs + publikumsrettet hele helgen. Mer info under bildet!

Byens beste aktører relatert til interiør, design og kunst skal samles under ett og samme tak. Tenk det!

Byens beste aktører relatert til interiør, design og kunst skal samles under ett og samme tak. Tenk det!

Vi har nemlig fått med de beste butikker i Bergen og omegn til å lage et inspirasjonsmekka av de sjeldne. Messen holdes i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss, og de store vinduene fra tak til gulv gir et herlig dagslys til å sjekke ut klassiske godbiter så vel som moderne overraskelser.

Muligmannen (og bl a vinner av TV2`s “Skal vi danse" 2018), Einar Nilsson, er en viktig del av messens stab, og sammen med 8 andre dyktige konsulenter er han i full gang med planlegging og forberedelser slik at vi sikrer en arena med beste kvalitet fra A til Å. Einar vil også ha en stor rolle i messeprogrammet. Mer om dette vil dryppes etterhvert.

Jeg vil også trekke frem den bergensbaserte artisten, Eduardo Andersen (Doddo), som skal åpne hele showet første messedag med låta “Himmelen griner”. Den vil fint speile samfunnets sårbarhet og nettopp messens tema som er KLIMA med vekt på miljøutfordringer.

For den interiørfrelste er det stor grunn til å glede seg over influenser Pella Hedeby fra Sverige. Hun holder messens hovedforedrag med vekt på trender og klima. Flere sterke navn vil røpes etterhvert.

Med byens beste kaffebar, håndplukkede kafeèr og lune loungeområder skal alt ligge til rette for at du som besøkende kan ta helg sammen med oss i den vakreste storstuen, Grieghallen.

Høsthilsen Trude/leder.

trude signatur.png