Tendens blogg

BLI PARTNER I TENDENS?

I tett samarbeid med spennende butikker og gallerier speiler vi lokal design og kunst i Bergen og omegn. Gjennom distribusjon i Bergens Tidende når vi engasjerte lesere 4 ganger i året. Magasinet vil til enhver tid også være lett tilgjengelig hos alle våre annonsører. Den visuelle kvaliteten sørger for magasinets lange levetid.

Lyst til å annonsere i Tendens?

Send oss en forespørsel: trude@conseptnord.no

For medieplan, se under bildet.

Utgivelser 2019: 23. februar, 4. mai, 18. oktober og 30. november.

Utgivelser 2019: 23. februar, 4. mai, 18. oktober og 30. november.

styling 3 siw og per o.jpg
Alle bildene over er signert stylistene Per Olav Sølvberg og Siw Haveland. Foto: Nina Ruud.  Bildene er fra aller første utgivelse i 2013. Vi er veldig glad i å ta frem diverse bildemateriell fra arkivet og synes at bildene vist over fremdeles inspirerer.

Alle bildene over er signert stylistene Per Olav Sølvberg og Siw Haveland. Foto: Nina Ruud.

Bildene er fra aller første utgivelse i 2013. Vi er veldig glad i å ta frem diverse bildemateriell fra arkivet og synes at bildene vist over fremdeles inspirerer.