Tendens blogg

MESSEPROGRAM - NOE FOR ENHVER SMAK!

Årets messeprogram for Interiør & designmessen 21.-23. sept. i Grieghallen er spekket med gode opplevelser. Det er variert og faglig godt, og her er noe for enhver smak. Her får du noen solide hint:

Designer Lars Tornøe har i samarbeid med Arven laget et helt nytt produkt: Pinch. På messens første dag, fredag, sitter han i sofaprat sammen med innehaver Lilli-Anne Alvær for å lansere denne nyheten!

Pinch er et sett med små, personlige beger til salt og pepper som selvsagt også kan brukes til andre tilsetninger. De små skålene er formgitt med tanke på å bruke fingrene til å ta en klype (pinch) salt eller pepper og drysse over maten sin. Det jeg liker best med dette produktet er å holde skålen i hånden og kjenne tyngden av massivt metall, det gir en opplevelse av kvalitet og robusthet, forteller designeren.

Ryddedronninga Synnøve Skarbø gleder seg til å skape ryddemagi i Grieghallen! Hun er kjent fra TV-programmet “Norske rotehjem” TV Norge og driver også den populære podcasten “Synnøve og Vanessas podcast”. Men kan man virkelig rydde seg lykkelig? På messens andre dag, lørdag, er hun klar til å gi deg svaret!

Poesikrusene i samarbeid med Sögne Home har blitt en suksess for visesanger- og poet Trygve Skaug. Med sine 80.000 følgere på instagram er hans poetiske tilværelse også til stor glede for svært mange mennesker der ute. Nå inviterer han deg til lunsjpoesi på messens andre dag, lørdag, og kanskje har han laget noen strofer om Bergen? Husk å kjøpe deg deilig lunsj i en av messekafeene så skal alt ligge til rette for en herlig poesi stund med Skaug.

Ikea + snøhetta 2.jpeg

Sammen har IKEA og Snøhetta skapt STUA, et helt rundt bygg frigjort fra resten av huset, som skal inspirere folk til å innrede stuene sine etter det livet de faktisk lever. Nå er IKEA klar til å inspirere deg hele messehelgen i Grieghallen. Deres fremste interiørdesignere vil stå på standen hele helgen for å inspirere og veilede deg til et personlig godt hjem.

LIVET HJEMME!

Dyktige Karete Kristoffersen og Jørild K Johnsen fra IKEA Norge gleder seg til å holde et foredrag om hvordan du skal jobbe mer med å innrede stua di eller andre deler av hjemmet med et personlig blikk. På messens andre dag, lørdag, står de klar på scenen.

Fotoknudsen er kjent for alle, og nå feirer de sine velposisjonerte år i markedet; nemlig 60 år! På messens andre dag, lørdag, slipper de 200 ballonger til glede for publikum, og 60 av dem inneholder fantastiske premier. Gå ikke glipp!

Blomstershow med Finn Schjøll! Det ble tidlig klart at blomsterkongen Finn kommer på messen. Med sin morsomme og fantastiske personlighet kommer dette til å bli tidenes blomsterinspo!

Møllendal Fetevare gleder seg til å servere deg verdens beste PIZZA på messen. Selvsagt har de med en drøss med andre fristelser også! Kafeen er tilknyttet et fantastisk loungeområde, så her kan du virkelig hvile deg innimellom slaga!

basar 1.jpg

DESIGN + OMSORG!

Mia Åkerlund leder utviklings- og hjelpeorganisasjonen 4P For People. Sammen med messeleder Trude Vaaga satses det på å lage Vestlandets største designbasar. All inntekt går til Åkerlunds hjerteprosjekt Rejoice Village (Manila, Fillipinene). Samtlige utstillere bidrar med fantastiske gevinster. IKEA har lovet møbler til verdi 100 000! Basaren holdes kl 15.30 på messens siste dag, søndag, og det er ingen ringere enn Eli Kari Gjengedal som skal lose oss gjennom denne trivelige og meningsfylte seansen. Hovedsalget av basarårer foregår en time før basar start, men du kan også gjennom hele helgen forhåndskjøpe årer på Rejoice Village sin stand, eller hos messekafeen, Urdihuset.

Kaffemisjonen er en av byens fremste kaffeaktører! De har egen bar i messens 1. etg hele helgen og serverer akkurat den kaffen du ønsker deg.

PRISER OG BILLETTER:

Billetter kjøpes i døra, du kan velge mellom dagspass (125,-)eller helgepass (250,-), barn u 16 år er gratis. Klikker du på et av bildene over kan du se hele programoversikten.

Åpningstider: fre: 14 - 20 / lør: 11 - 18 / søn: 11 - 17