Tendens blogg

Rolleskifte!

Samtidig som vi HEIER på Einar Nilsson som i dag debuterer med sin første dans på TV2 og "Skal vi danse", ønsker vi en ny  messesnekker med på laget! Han heter Rune Strandenes og er TV aktuell fra høsten. Les hele saken under bildet!

Rune H.jpeg

Hvem:

Rune Strandenes. Lykkelig gift med to søte tvillingjenter på 5 år. 

Utdannet byggmester med lidenskap for møbelsnekring. TV aktuell til høsten på Tid for Hjem.

Rune elsker utfordringer og er nå klar for å ta over Einar Nilssons rolle som messesnekker for Interiør & designmessen. Rune er allerede godt i gang med forberedelser til en travel rigguke i Grieghallen, og selvsagt vil du se mye til denne karen hele messehelgen gjennom. 

Rune D.jpeg

Vår nye messesnekker startet egen bedrift i 2017 for å drive med lidenskapen og å leve av den. Med ny firmabil og helt fersk reklame, kjørte han en dag forbi produksjonslederen i Tid for hjem, noe som skulle føre til at han til høsten er TV aktuell med nettopp dem!

Vi er strålende fornøyd over å ha fått Rune med oss i messeteamet. Han er sammen med messens designsjef, Siw Haveland, i full gang med produksjon av både praktiske og visuelle detaljer. Hvem tar du med deg på messen 21.-23. sept. i Grieghallen?

Foto: Tove Lise Mossestad