Tendens blogg

IKEA INVITERER TIL ENDRING!

IKEA ønsker å være en positiv endringsskaper i folks liv i hjemmet og i samfunnet forøvrig. På Interiør & designmessen 21.-23. september gleder de seg til å inspirere besøkende til å skape et hjem som reflekterer hvem de er og hvordan de vil leve. Hele messehelgen vil de med sine beste interiørdesignere være nysgjerrig på mennesker og hvordan de lever i sine hjem, hvilke behov de har og hva de drømmer om. De vil inspirere, overraske og samarbeide med besøkende for å skape bedre hjem til folk flest. 

Hva er menneskers behov og hva er det Nordmenn drømmer om egentlig, spør IKEA. De gleder seg til å etablere en stand slik at publikum aktivt kan ta del i denne spennende diskusjonen. 

Hva er menneskers behov og hva er det Nordmenn drømmer om egentlig, spør IKEA. De gleder seg til å etablere en stand slik at publikum aktivt kan ta del i denne spennende diskusjonen. 

På messen vil IKEA ha med seg sine beste designere og aktivt invitere til spennende tolkninger sammen med publikum. Hvordan kan du la IKEA hjelpe deg til å la livet ditt innrede din stue og ditt hjem slik at du kan skape deg en sfære på din måte?

På messen vil IKEA ha med seg sine beste designere og aktivt invitere til spennende tolkninger sammen med publikum. Hvordan kan du la IKEA hjelpe deg til å la livet ditt innrede din stue og ditt hjem slik at du kan skape deg en sfære på din måte?

Ved å klikke på bildet kan du lese mer om hele messen som går av stabelen i Grieghallen 21.-23. september. Vi håper å se deg med venner og bekjente!

Ved å klikke på bildet kan du lese mer om hele messen som går av stabelen i Grieghallen 21.-23. september. Vi håper å se deg med venner og bekjente!