Tendens blogg

Utestua på messen!

Det er ingen tvil om at Interiør & designmessen er begeistret over å ha Utestua med som utstiller 21.-23. september i Grieghallen. En til En Arkitekter produserer nyskapende arkitektur og gode rom for fremtiden i liten og stor skala. Det startet med TV2 serien "Tid for hjem" der arkitektene fikk i oppgave å erstatte et hønsehus med moderne bygg tilpasset kystpaletten og som kunne ha mange funksjoner som solbenk, uterom, innerom, kjøkken, stue, anneks osv

Et lysbetont rom som oppmuntrer til gode opplevelser ute og inne! Her kan man nyte utsikt, ettertanke, ro, fest, middag eller peiskos. Utestua byr på design i særklasse med gode arkitektoniske kvaliteter. Messen jobber for å ivareta Grieghallens visuelle palett. Utestua kunne ikke vært mer passende med sitt design og sine arkitektoniske linjer. Se gjerne hele den flotte utstillerlisten for årets messe ved å klikke på bildet.