Tendens blogg

TRYGVE SKAUG KOMMER TIL BERGEN

Poeten, artisten og låtskriveren,Trygve Skaug, ser frem til å delta på Interiør & designmessen i Grieghallen 21.-23. september. Han har siden debuten i 2012 klart å etablere seg solid i det norske lyrikklandskapet og låg på topplisten over solgt poesi gjennom hele 2016 og 2017. I tillegg er han med sine 80.000 følgere en av de mest delte poetene i landet. Poesikrusene, laget i samarbeid med Sögne Home, har blitt en suksess landet over og har vært med å gjøre diktene mer tilgjengelig også utenfor det tradisjonelle poesimiljøet. Trygve vil være synlig i messehallen, men også delta på den eksklusive fagfrokosten, Tendens Talk, lørdags morgen før messen åpner for publikum. Informasjon og påmelding til denne publiseres snarlig. Følg med.

Trygve Skaug kommer - både for å delta i messehallen, men også for gi et intervju på selve Tendens Talk lørdag morgen 22. september. Vi gleder oss!

Trygve Skaug kommer - både for å delta i messehallen, men også for gi et intervju på selve Tendens Talk lørdag morgen 22. september. Vi gleder oss!