Tendens blogg

Designsjefen

Messens designsjef heter Siw Haveland. Sammen med dyktige konsulenter utvikler hun, og har hovedregien for, alt det visuelle som utspiller seg på messens lounge- og vrimleområder. Nylig etablerte hun årets designpalett og har klare tanker om at tema for dette året ikke skal velges. I år er det Mindlessness som gjelder. Det er mye som skjer i samfunnet og vi har raske skifter, forteller hun. 

Siw har alltid hatt et glødende engasjement for hjemmeinnredning og design, hun var en av de første i Norge som startet interiørblogg, og vant en pris i magasinet Bo Bedre for innsatsen. 

I dag jobber Siw som 1. innreder for IKEA, samtidig som hun har spennende prosjekter på sidelinjen. Et av de mange prosjektene hun har vært med å starte er Bergen design story, et event som fremmer Bergen by som møteplass innenfor design/interiør etc

Siw mener vi må leke mer i hjemmene våre og understreker: Hvorfor ikke starte dagen med en blå parykk, eller blås opp noen ballonger en vanlig mandag? 

 

Hvorfor ikke blåse opp noen ballonger en helt vanlig mandag?  Klikk på bildet for å lese om resten av messeteamet.

Hvorfor ikke blåse opp noen ballonger en helt vanlig mandag?

Klikk på bildet for å lese om resten av messeteamet.