Tendens blogg

Laurie Poast. Messens filmdesigner.

Amerikanske Laurie Poast er bosatt i Bergen sammen med mannen Yves og datteren Leikney. Om ikke lenge blir familien fire, noe de gleder seg veldig til. Oppveksten i Wisconcin var svært forskjellig fra livet de lever i Bergen. Men med farens aner fra Luster har likevel den norske kulturarven vært tilstede i Lauries oppvekst.  Laurie jobber daglig med kunst og design i sitt verksted midt i Bergen sentrum, og er blitt godt kjent for sine skulpturelle former i det anvendelige materialet kompositt. Vi er glade for å ha Laurie med i messeteamet! Som filmdesigner for messen jobber hun kreativt og inspirere med sin kunnskap og visuelle kompetanse bare hun kan. Klikk på bildet for mer informasjon om messeteamet.

Foto til høyre: Bilde av Lauries egne produkter

Foto til høyre: Bilde av Lauries egne produkter