Tendens blogg

Hilde Mork

Interiør & designmessen i Grieghallen tar form, og vi er utrolig stolt over å ha med stødige og eksepsjonelt dyktige Hilde Mork som grafisk designer. Hun utdannet seg i England og har gjennom livet også fordypet seg i fotografi og storytelling. Hilde arbeider i dag som frilanser, og har i tillegg egen nettbutikk hvor hun selger bok, trykk og eget porselensdesign. Designeren jobber for tiden tett med det økologiske bakeriet "Ikke bare brød"  og gav nylig ut bok med eier og baker Svolsbru. Boka er kortreist fra innerst til ytterst, noe som reflekterer Hildes livsstil. Selv beskriver hun seg som urban, men er samtidig vilt forelsket i sjøen, skogen og hagelivet med alt av ville vekster en hage kan by på. Men fremfor alt er Hilde en kjærlig hustru, mamma til to + en katt! Vi digger Hilde og er veldig takknemlig for henne. Om ikke lenge kan du lese et lengre intervju her på bloggen hvor hun forteller om visuelle og strategiske tanker for Tendens nye samlende design profil. For oversikt over resten av teamet klikk på bildet.