Tendens blogg

Kunstkuratoren

Den costaricanske kunstneren,  Daniela Ramos Arias,  er en av to kuratorer for årets kunstutstilling på messen. Hun er i tillegg til å være kunstner også produsent og kunstkonsulent. Messen engasjerer seg for kunstfeltet og ønsker å være en bidragsyter for at flere folk skal få kjennskap til faget.  Nettopp denne visjonen jobber også Daniela for gjennom virksomheten ART + FOLK, hvor nettopp hovedmålet er å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk utenfor kunstmiljøet. Vi er ydmyk og stolt over å ha Daniela med i årets messeteam. For oversikt over alle i teamet klikk på bildet.

Daniela Ramos Arias er en av to kunstkuratorer for årets messe i Grieghallen 21.-23. september.  Foto: Tove Lise Mossestad

Daniela Ramos Arias er en av to kunstkuratorer for årets messe i Grieghallen 21.-23. september.

Foto: Tove Lise Mossestad