Tendens blogg

PUST I BAKKEN.

Snart er det jul og du må huske å ta deg tid til å puste!

Vi har noen koselige anbefalinger på steder du kan ta turen innom.

Hoggorm Pizza er en av våre favorittsteder når det kommer til stemning og gode smaker.

N&V A.jpg

Stemningen på Hoggorm er herlig uformell, og er like mye en bar som et spisested. Her kan du komme for et glass, en kjapp matbit eller en helaften.

Hoggorm er litt punkete i stilen, og det liker vi. Her er grove vegger, røff design, høy musikk og mengder deilig vin på glass. Sink-toppen i baren var f eks en hang-up eierne delte etter fuktige kvelder i sinkbarene i Paris.

Stikk innom og sjekk ut stedet.

Neste sted vi anbefaler er Huset Raa. Les mer under bildet.

Huset raa 2.jpeg

Huset Raa ligger bare et steinkast unna Lagunen Storsenter. Her er siste nytt på trendfronten både når det gjelder klær og interiør.  Her kan du oppdage stativ på stativ med spennende klær. På gulvet langs vegger og ellers står siste nytt av sko. Duften av nybakst og fersk kaffe er aldri langt unna. Her drives nemlig også kafe med de beste smaker. Kanskje juleshopping og den sosiale praten nettopp skal tas her? Vi anbefaler deg turen innom iallefullafall.

Vi ønsker deg en fin uke! Snart er det jul, og du må som nevnt huske å puste:)