Tendens blogg

SNART PÅ PAPIR

Tendens vil inspirere deg til god innredning, og vi ønsker å styrke Bergen som en viktig inspirasjonsarena for interiør, design og kunst. For i tillegg til å lage publikumsmesse i Grieghallen, relanserer vi nå magasinet på papir. Det har lenge vært et tydelig ønske fra bransje og lesere at magasinet må tilbake til sin opprinnelse, nemlig papirutgaven, og det er vi glade for å kunne gjøre noe med. Gled deg til utgivelse lørdag 17. november. Du finner det som billag i Bergens Tidende + løssalgsaviser. Våre partnere vil også ha magasinet lett tilgjengelig i sine butikker.

Marthe stue mot sjø.jpeg

Bildet over er et glimt fra en av sakene som kommer i utgaven. Her er klassisk design, blandet med bruktfunn og nye overraskelser.

Huset Raa6.jpeg

Vi gleder oss til å spre god stemning i utgaven, og håper du får stor glede av å holde det i hendene.

Foto: Tove Lise Mossestad