Tendens blogg

TENDENS SOCIAL 23. OKT. I KUNSTGARASJEN

TETT PÅ CATHRINE BÆKKEN, HEEM

Heem drives av Cathrine Bækken, interiørarkitekt og stylist. Hun gleder seg til en liten prat under kommende Tendens Social samling 23. oktober i Kunstgarasjen.

Og så er vi jo litt nysgjerrig da på hvilke forhold hun som stylist og interiørarkitekt har til kunst.

Les mer om Cathrine under bildet.

Cathrine Heem.jpg

Utdannet Interiørarkitekt fra Kunst og designhøgskolen i Bergen, KHiB

Cathrine har studert og jobbet i Bergen i 12 år. Hun driver Heem og jobber tett sammen med eiendomsmeglerfirmaet Eie Bergen og fotografene Dag Randen og Kristian Pletten. Sammen utvikler de boliger til salgs på estetisk og visuelt innbydende vis. Heem jobber også med innredning og planløsning av hjem: Nybygg, ombygging og renovasjon

dsr-12.jpg

Tendens Social vil gjennom hele medlemsåret trekke frem personer fra bransjen som utmerker seg på en positiv og inspirerende måte. Cathrine Bækken er den som er valgt for kommende samling i Kunstgarasjen tirsdag 23. oktober. Samlingen er åpen for alle/fri adgang.