Tendens blogg

Tendens inviterer til sofaprat i Kunstgarasjen

Tendens Social inviterer til debatt i Kunstgarasjen kommende tirsdag 23. okt kl 19.00 og vil gjerne ha deg med. Fri adgang!

Dette er garantert et tema som du vil finne av interesse. For hvorfor er det slik at design i større grad er blitt allemannseie, mens kunst fremdeles henger litt etter? Har vi vilje nok til å møte kunst? Blir vi for lite eksponert for kunst? Vi tar debatten med spennende deltagere i sofaen. Les mer under bildet

Kunstgarasjen 5 henne.jpg

I samarbeid med daglig leder i Kunstgarasjen, Heidi Jaeger, inviterer Tendens til sofaprat.

Sammen med Anita Steinstad fra Knowit og Interiørpsykolog Tone Solli skal vi undre oss over ulike problemstillinger knyttet til design/kunst og innredning i hjemmet.

kodebutikkene.png

Hva kan kunstbransjen lære av designbransjen og motsatt?

Bildet er lånt fra Kodebutikkene.

hjemme hos 31 tone stående.jpg

Interiørpsykolog Tone Solli er klar for sofaprat i Kunstgarasjen. En egen atmosfære på tvers av nyheter og trender preger sveitservillaen i Kalfaret fra slutten av 1800 tallet. Hjemme hos interiørpsykologen får rommene bevege seg i takt med personlige ønsker og behov. Tone Solli jobber praktisk med psykologien hvor rom og mennesker står sentralt. Hun elsker å iscenesette situasjoner og lager gjerne hjemmet om til et teater dersom en fest krever det. Men hva synes hun egentlig om kunst? Hvilke tanker gjør hun seg om kunst i innredningen?

Anita_Steinstad_farge.jpg

Anita Steinstad er klar for sofaprat i Kunstgarasjen.
Hun har jobbet som grafisk designer og senere kreativ leder innenfor merkevarebygging i ulike design byråer i England og Norge, samt fire år i en interesseorganisasjon.
I 2013 skiftet hun fokus og ble mer opptatt av behovene til mennesker man designer for og har siden jobbet med fagdisiplinert tjenestedesign og design thinking prosesser. Vi gleder oss til å ha Anita med oss i sofaprat!

Kunstgarasjen 6.jpg

Denne kvelden kan du også få med deg utstillingen til Unn Fahlstrøm.

Vurderer du medlemskap i Tendens Social, er dette en ypperlig anledning til å bli kjent!

VELKOMMEN.