Tendens Talk

 CECILIE MOLVÆR JØRGENSEN  +  Cecilie Molvær Jørgensen (40), redaktør i Bo Bedre siden 2016, redaksjonssjef i samme blad siden 2012. Er utdannet journalist og har jobbet i magasin de siste 14 årene, bl a i ELLE Interiør, Stella og Henne. Cecilie er estetiker, designelsker, norsk design-forkjemper, livsnyter og tekannesamler. Alenemor til to år gamle tvillinggutter.

CECILIE MOLVÆR JØRGENSEN

+

Cecilie Molvær Jørgensen (40), redaktør i Bo Bedre siden 2016, redaksjonssjef i samme blad siden 2012. Er utdannet journalist og har jobbet i magasin de siste 14 årene, bl a i ELLE Interiør, Stella og Henne. Cecilie er estetiker, designelsker, norsk design-forkjemper, livsnyter og tekannesamler. Alenemor til to år gamle tvillinggutter.

 MORTEN SKJÆRPE KNARRUM  +  Morten Skjærpe Knarrum jobber med Jonas (fra duoen Morten & Jonas) som Design Directors i Northern (tidligere Northern Lighting). De har jobbet med å utvikle det som i dag er den nye merkevaren Northern, et nytt brand som på kort tid har rukket å få god oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

MORTEN SKJÆRPE KNARRUM

+

Morten Skjærpe Knarrum jobber med Jonas (fra duoen Morten & Jonas) som Design Directors i Northern (tidligere Northern Lighting).

De har jobbet med å utvikle det som i dag er den nye merkevaren Northern, et nytt brand som på kort tid har rukket å få god oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

 SUNDLING KICKEN  +  Sundling Kickén er stylister basert i Göteborg med fokus på innredning og konsept styling. Duon hjelper både bedrifter og privatpersoner med innredningsløsninger og visuelt materiell som taler riktig språk. Stilmessig er de kjente for sin eksklusive tone, sitt kunstneriske uttrykk og sans for spennende kontraster. I tillegg driver Sundling Kickén en blogg på Residence Magazine, som er en av Sveriges størsta inredningsmagasin.

SUNDLING KICKEN

+

Sundling Kickén er stylister basert i Göteborg med fokus på innredning og konsept styling. Duon hjelper både bedrifter og privatpersoner med innredningsløsninger og visuelt materiell som taler riktig språk. Stilmessig er de kjente for sin eksklusive tone, sitt kunstneriske uttrykk og sans for spennende kontraster.

I tillegg driver Sundling Kickén en blogg på Residence Magazine, som er en av Sveriges størsta inredningsmagasin.

 TRYGVE SKAUG  +  Poet, artist og låtskriver Trygve Skaug har siden debuten i 2012 klart å etablere seg solid i det norske lyrikklandskapet, og lå på topplisten over solgt poesi gjennom hele 2016 og 2017. I tillegg er han med sine 80.000 følgere på sosiale medier en av de mest delte poetene i landet. Poesikrusene laget i samarbeid med Sögne Home har blitt en suksess landet over og har vært med å gjøre diktene hans tilgjengelige for publikum, også utenfor det tradisjonelle poesimiljøet.

TRYGVE
SKAUG

+

Poet, artist og låtskriver Trygve Skaug har siden debuten i 2012 klart å etablere seg solid i det norske lyrikklandskapet, og lå på topplisten over solgt poesi gjennom hele 2016 og 2017.

I tillegg er han med sine 80.000 følgere på sosiale medier en av de mest delte poetene i landet. Poesikrusene laget i samarbeid med Sögne Home har blitt en suksess landet over og har vært med å gjøre diktene hans tilgjengelige for publikum, også utenfor det tradisjonelle poesimiljøet.

 KIRSTEN VISDAL  +  Kirsten Visdal har over tyve års erfaring som interiørstylist og kreativ konsulent. Hun jobber både for kommersielle og redaksjonelle kunder og har et stort nettverk i bransjen. Visdal er født og oppvokst i Vågå. Hun gleder seg til å fortelle om konseptet Håndverk+ som har som mål å løfte tradisjonsrikt håndverk inn i fremtiden. Gjennom et spennende arrangement i Vågå 7.-10. juni har hun som mål å skape kunnskap og interesse for vår rike håndverksarv slik at gamle teknikker og metoder blir med inn i fremtiden.

KIRSTEN
VISDAL

+

Kirsten Visdal har over tyve års erfaring som interiørstylist og kreativ konsulent. Hun jobber både for kommersielle og redaksjonelle kunder og har et stort nettverk i bransjen. Visdal er født og oppvokst i Vågå. Hun gleder seg til å fortelle om konseptet Håndverk+ som har som mål å løfte tradisjonsrikt håndverk inn i fremtiden. Gjennom et spennende arrangement i Vågå 7.-10. juni har hun som mål å skape kunnskap og interesse for vår rike håndverksarv slik at gamle teknikker og metoder blir med inn i fremtiden.

 KIM THORLEIF DOLVA  +  Kim Thorleif Dolva er utdannet gitarbygger, grafisk designer og møbelsnekker. Han har vært aktiv musiker som bassist siden tenårene. For 12 år siden startet han det som i dag har fått en velposisjonert stjerne i markedet med 25 ansatte; nemlig København Møbelsnedkeri. Møbelsnekkere, designere og arkitekter lager møbler til hoteller, restauranter og private hjem. Kim ser frem til å fortelle om hvilke positiv innvirkning god design kan ha på vår atferd. Verden har nok møbler, så hvorfor produsere flere, spør han seg.

KIM THORLEIF
DOLVA

+

Kim Thorleif Dolva er utdannet gitarbygger, grafisk designer og møbelsnekker. Han har vært aktiv musiker som bassist siden tenårene. For 12 år siden startet han det som i dag har fått en velposisjonert stjerne i markedet med 25 ansatte; nemlig København Møbelsnedkeri. Møbelsnekkere, designere og arkitekter lager møbler til hoteller, restauranter og private hjem.

Kim ser frem til å fortelle om hvilke positiv innvirkning god design kan ha på vår atferd. Verden har nok møbler, så hvorfor produsere flere, spør han seg.

 ELISABETH HEIER  +  Visual storyteller og designer, jobber med design- og livsstilsbrands, og driver en av Norges største interiørblogger. Gjør oppdrag innenfor styling, events, workshops og fotografering. Bakgrunn som interiørdesigner og brenner for å formidle god design og historien bak. Karakteriserer egen stil som "soft minimalisme"

ELISABETH
HEIER

+

Visual storyteller og designer, jobber med design- og livsstilsbrands, og driver en av Norges største interiørblogger.

Gjør oppdrag innenfor styling, events, workshops og fotografering.

Bakgrunn som interiørdesigner og brenner for å formidle god design og historien bak.

Karakteriserer egen stil som "soft minimalisme"

 KATERINA DIMA  +  Katerina Dima er arkitekt, fotograf og kreativ stylist fra Oslo. Hun er kjent for sine fremragende fotografier som gir liv til hennes visuelle historier på hennes blogg, Only Deco Love. Hun inspirerer sine lesere med de daglige livshistorier, interiør design, reiseliv, ideer og produkter som hun elsker. Med sitt unike syn og vitenskap skriver hun om trender og nyheter i designverdenen fra etablerte merker til lovende designere. På Instagram @onlydecolove deler hun daglig historier fra sitt hjerte så vel som på hennes blogg Only Deco Love.

KATERINA
DIMA

+

Katerina Dima er arkitekt, fotograf og kreativ stylist fra Oslo. Hun er kjent for sine fremragende fotografier som gir liv til hennes visuelle historier på hennes blogg, Only Deco Love. Hun inspirerer sine lesere med de daglige livshistorier, interiør design, reiseliv, ideer og produkter som hun elsker. Med sitt unike syn og vitenskap skriver hun om trender og nyheter i designverdenen fra etablerte merker til lovende designere. På Instagram @onlydecolove deler hun daglig historier fra sitt hjerte så vel som på hennes blogg Only Deco Love.

 PER OLAV SØLVBERG  +  Kreativ sjel og stylist Per Olav Sølvberg jobber med store merkevarer og mindre kjente gründere. Målet med alt han gjør er å hjelpe sine kunder og å vise seg fram fra sin beste side. Han vil gi oss et ferskt innblikk i hva som rører seg akkurat nå i den kreative verden. Style is the answer to everything - C. Bukowski

PER OLAV SØLVBERG

+

Kreativ sjel og stylist Per Olav Sølvberg jobber med store merkevarer og mindre kjente gründere. Målet med alt han gjør er å hjelpe sine kunder og å vise seg fram fra sin beste side. Han vil gi oss et ferskt innblikk i hva som rører seg akkurat nå i den kreative verden.

Style is the answer to everything - C. Bukowski

 FREDRIK BULL  +  Fredrik Bull, 29 år, har studert ved Arkitekt høgskolen i Bergen, Kunst og design høgskolen i Bergen og Kunsthøgskolen i Oslo. Gjennom sine studieår har Fredrik interessert seg for situasjoner og teknikker som ofte er utradisjonelle eller brukes utradisjonelt. Hans virke er ofte intuisjons basert og prosessen ser han på som en oppdagelsesreise mot et ukjent mål.

FREDRIK
BULL

+

Fredrik Bull, 29 år, har studert ved Arkitekt høgskolen i Bergen, Kunst og design høgskolen i Bergen og Kunsthøgskolen i Oslo.

Gjennom sine studieår har Fredrik interessert seg for situasjoner og teknikker som ofte er utradisjonelle eller brukes utradisjonelt. Hans virke er ofte intuisjons basert og prosessen ser han på som en oppdagelsesreise mot et ukjent mål.

 SYNNØVE SKARBØ  +  Synnøve Skarbø er forfatter og programleder med god bakgrunn fra reklamebransjen både som journalist og redaksjonssjef i motemagasinet ELLE. De siste par årene er hun blitt kjent som rydde-ekspert etter at hun skrev to bøker om hvordan rydding påvirker livet ditt. Hun er også kjent fra tv-programmet «Norske rotehjem» på TVNorge og podcasten «Synnøve og Vanessas podcast.»

SYNNØVE SKARBØ

+

Synnøve Skarbø er forfatter og programleder med god bakgrunn fra reklamebransjen både som journalist og redaksjonssjef i motemagasinet ELLE. De siste par årene er hun blitt kjent som rydde-ekspert etter at hun skrev to bøker om hvordan rydding påvirker livet ditt. Hun er også kjent fra tv-programmet «Norske rotehjem» på TVNorge og podcasten «Synnøve og Vanessas podcast.»

 
 

 

Interiør & designmessen i Grieghallen ønsker deg velkommen til Tendens Talk som er messens fagfrokost lørdag 22.september kl 08.30 – 11.00 i Grieghallen /messehallen.

+

program

Konferansier: Trude Vaaga

8.30 - 8.35

Velkommen

8.35 - 8.55

Mindlessness > Sofaprat

Siw Haveland

Hilde Mork

Laurie Poast

Cecilie Molvær Jørgensen

08.55 - 09.05

Generasjon Y > Sofaprat

Fredrik Bull

09.05 – 09.25

God design bedre atferd? > Foredrag

Kim Dolva

09.25 – 09.35

Et nytt brand blir til > Sofaprat

Morten Skjærpe Knarrum

09.35 – 09.45

Årets trendsone > Sofaprat

Sundling Kicken

09.45 – 10.00

Interiør og poesi > Sofaprat

Trygve Skaug

10.00 – 10.15

Håndverk+ > Foredrag

Kirsten Visdal

10.20 – 10.30

Personlig > Sofaprat

Elisabeth Heier og Katerina Dima

10.15 -10.30

Status Quo > Foredrag

Per Olav Sølvberg

10.30 – 10.50

Ryddemagi > Sofaprat

Synnøve Skarbø

10.50 - 11.00

+

PRIS:

KR 1250,- inkl mva

Mat + kaffe + sjampagne + helgepass til messen er inkludert i prisen

Vi åpner dørene kl 08.00. Konferansen starter presis kl 08.30

 

PÅMELDING SENDES TIL:

trude@conseptnord.no

-  Fullt navn og faktura adresse må oppgis 

-  Pengene kan ikke refunderes etter innbetaling

 

+

messehoteller

 

Hotel Norge by Scandic + Ørnen. Begge i gåavstand til messehallen.

Våre to fabelaktige messehoteller er klare til å ta i mot dere, begge med rabattkoder for den som booker rom. Klikk deg inn på linken HER. Førstnevnte er det NYE designhotellet i Bergen. Bør oppleves!

 

Bruk eventuelt bookingkode:

PROMO10B på web.

 

Gjelder fra torsdag til søndag 20. - 23. sept. 2018

Hotel Norge_Hotelroom.jpg