Magasin

+

Etter to år med digitale utgivelser ble det bestemt å ta tilbake den lekre papirutgaven av Tendens. Høsten 2018 opprettet vi på ny et samarbeid med butikker i bransjen for å kunne utvikle magasinet på et annonsefinansiert grunnlag. Bergens Tidende ble valgt som en naturlig distribusjonskanal.  I tillegg til å produsere magasin 4 ganger i året, er det Tendens som også utvikler og gjennomfører Interiør & designmessen i Grieghallen hver høst.  Tendens har også etablert en medlemsorganisasjon, Tendens Social, hvor medlemmer samles 6 ganger i året til faglig og sosialt påfyll.

Etter to år med digitale utgivelser ble det bestemt å ta tilbake den lekre papirutgaven av Tendens. Høsten 2018 opprettet vi på ny et samarbeid med butikker i bransjen for å kunne utvikle magasinet på et annonsefinansiert grunnlag. Bergens Tidende ble valgt som en naturlig distribusjonskanal.

I tillegg til å produsere magasin 4 ganger i året, er det Tendens som også utvikler og gjennomfører Interiør & designmessen i Grieghallen hver høst.

Tendens har også etablert en medlemsorganisasjon, Tendens Social, hvor medlemmer samles 6 ganger i året til faglig og sosialt påfyll.

Lokalguide 

Tendens skal være din lokale interiør- og designguide for Bergen og omegn. I tett samarbeid med annonsører (partnere) speiler vi lokal design og tar pulsen på det som skjer i byen knyttet til interiør og innredning. Gjennom distribusjon i Bergens Tidende skal vi nå engasjerte lesere 4 ganger i året. Magasinet vil til enhver tid ligge lett tilgjengelig også hos alle våre partnere, og hos vårt samarbeidshotell Hotel Norge By Scandic.

Medieplan 2019

Vinterutgave: 23. februar

Sommerutgave: 4. mai

Høstutgave: 18. oktober

Juleutgave: 30. november


Annonsere i magasinet?

Ønsker du å være synlig hos oss?

Ta kontakt for informasjon og priser: 

trude@conseptnord.no

M: 980 16 296


 

Tendens - tidligere utgaver

+

+  Tendens / 01

+

Tendens / 01

+  Tendens / 02

+

Tendens / 02

+  Tendens / 03

+

Tendens / 03

Tendens magasinet er lokalbasert og skal speile Bergen by sin dagsform