PROSJEKTLEDELSE

JOSEFIN WINTHER

Foto: Francisco Photography  Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke". Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith.

Foto: Francisco Photography

Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke". Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith.

Tendens Management - PROSJEKTLEDELSE

Under Tendens paraplyen inngår eksterne oppdrag i tillegg til egne prosjekter.

Trude Vaaga har i en periode samarbeidet med Josefin Winther som gir ut sitt femte studioalbum og debuterer på norsk. Etter å ha gitt ut fire album på engelsk, hvor de to siste ble produsert av Yngve Sætre, debuterer Josefin både som produsent og norskspråklig tekstforfatter. Utgivelsen viser en Josefin preget av en ny livsfase, samtidig som hun bygger videre på 14 år som utøvende artist og musiker. Trude sin rolle har vært å forsterke artistens fortelling gjennom prosjektledelse og strategiutvikling. Branding og visuelle tolkninger har vært en sentral del av arbeidet.

 
Jeg har jobbet med å skape innspillingssituasjoner hvor kreative impulser kan følges og utforskes umiddelbart. Musikken kommer ut høsten 2019
— Josefin Winther