Artist, messe

DODDO

Det er en stor glede at bergensbaserte Eduardo Andersen, mest kjent som Doddo, har takket ja til å være årets messeartist 2019. Det betyr at han åpner hele “ballet” fredag 25. oktober i Bergens storstue, Grieghallen. De fleste kjenner artisten fra “Unge Frustrerte Menn”, men han har også fått en kjent posisjon som fast skribent i Bergens Tidendes nettutgave hvor han blogger om alt som vedrører fotballklubben Brann.

Doddo gleder seg til å åpne Interiør & designmessen 2019. En av låtene han skal fremføre heter “Himmelen griner” og speiler samfunnets sårbarhet og messens hovedtema som er   klima med vekt på miljøutfordringer  . I Tendens magasinet, som er tilgjengelig i markedet fra 18. oktober, kan du lese mer om artisten.

Doddo gleder seg til å åpne Interiør & designmessen 2019. En av låtene han skal fremføre heter “Himmelen griner” og speiler samfunnets sårbarhet og messens hovedtema som er klima med vekt på miljøutfordringer. I Tendens magasinet, som er tilgjengelig i markedet fra 18. oktober, kan du lese mer om artisten.